Zwemschool De Tuimelaer en Privé Zwemles

Wil je graag zwemles volgen, maar zie je op tegen de lessen in een groep? Of volg je al zwemles, maar zou je lastige onderdelen bij willen spijkeren? Zwemschool De Tuimelaer verzorgt privé zwemles in Den Haag. Al dertig jaar zijn wij een vertrouwd adres voor het behalen van een zwemdiploma. We verzorgen verschillende cursussen in Scheveningen.

Ben je geïnteresseerd in privé zwemles? In Scheveningen kun je op zaterdagmiddag bij ons terecht. De lessen worden in groepen van maximaal vijf kinderen gegeven en je moet minimaal 5 jaar oud zijn. Inschrijven kan via deze website. De Tuimelaer is hét adres voor privé zwemles in Den Haag. Maar we doen meer. Naast de vertrouwde lessen voor het diploma A, B en C geven we cursussen survivalzwemmen, snorkelen en jeugdduiken.

Op het moment dat u kiest om uw kind deel te laten nemen aan de privézwemlessen, dan zwemt uw kind voor het ENVOZ diploma.

Dit zwemdiploma is niet alleen voor Nederland, maar een zwemdiploma dat wordt gezwommen in vele landen van de wereld. De erkenning die deze diploma´s hebben is een erkenning van de Internationale Federatie van Swimming Teachers Association (IFSTA). Een organisatie die in meer dan 20 landen over de gehele wereld diploma´s levert.

Bijkomend voordeel hiervan is dat het ENVOZ diploma meer examenmomenten heeft.

(mocht u echter de keuze willen maken voor het diploma van het Nationaal Platform Zwembaden dan is dat mogelijk; echter dient u dan te wachten op de regulier geplande afzwemdata)

De lessen worden gegeven door een vaste docent, deze wordt indien verhinderd door een vaste docent vervangen.

U als ouder bent bij privézwemlessen iedere les welkom op de zwemzaal om de vorderingen op de voet te kunnen volgen.

LET OP!!!

Deze lessen zijn niet bedoeld voor kinderen met een medische beperking. (Dit geldt ook voor de overige zwemlessen).

Klik hier om aan te melden voor zwemles

 

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op 1 unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer