Privézwemles aan kinderen

U kunt bij ons ook terecht voor privézwemles aan kinderen. Bij deze lessen krijgt u dezelfde kwaliteit als die u al van ons gewend was, maar met nog meer persoonlijke aandacht. De groepen bestaan uit maximaal vijf kinderen en u kunt al bij ons terecht vanaf vijf jaar.

De lessen zijn op zaterdagmiddag tussen 15:00 uur en 15:45 uur. 

Wanneer u verzekerd wilt zijn van persoonlijke aandacht voor uw kind, dan zijn privé zwemlessen zeker de moeite van het overwegen waard. Bij privé zwemlessen leiden wij de kinderen op tot het A en B diploma, dit gebeurt op dezelfde wijze als bij de reguliere particuliere zwemles. Het voordeel van privé zwemles is dat uw kind op een meer individuele basis instructie krijgt en de lessen meer op maat zijn.
Ook kan privézwemles ingezet worden naast het reguliere zwemmen om te oefenen op de onderdelen die lastig zijn voor uw kind.


Op het moment dat u kiest om uw kind deel te laten nemen aan de privézwemlessen, dan zwemt uw kind voor het ENVOZ diploma.


De voordelen van privézwemles zijn in het algemeen:

Sneller behalen van het diploma 
Les in groepjes van 5 personen
Maximale aandacht en betere leerresultaten

Heeft u of uw kind de behoefte om zijn zwemdiploma A of B te halen;boek dan hier om aan te melden voor zwemles

 

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op 1 unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer