Zwemles volwassenen

Volwassenen vanaf 16 jaar

Nederland is zeer waterrijk. Dus zwemmen (leren) is noodzaak, maar het is vooral ook heel leuk als je dit kunt!

Wilt u niet meer aan de kant zitten, maar meedoen in het water met uw (klein) kinderen? Leer dan zwemmen! Want, wat is er leuker dan samen met je (klein) kind te zwemmen en in het water te spelen?

Tuimelaer zwemopleidingen biedt zwemlessen aan voor volwassenen (16+). Voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen, mensen die het zijn verleerd, of mensen die bang zijn om te zwemmen of onder water te gaan. Veel volwassenen hebben in hun jeugd nooit de mogelijkheid gehad goed te leren zwemmen. Of zij hebben alleen de school- en rugslag geleerd en worden nu geconfronteerd met het feit dat hun kinderen veel beter en sneller kunnen zwemmen.

Indien nodig leren wij u om vertrouwd te worden met het water. Bij het leren zwemmen sluiten wij aan bij de vaardigheden die u al beheerst. Terwijl u de vaardigheden uitbouwt, werkt u tevens aan uw conditie. 

Ook voor volwassenen wordt er gewerkt met het Zwem-ABC en worden de kandidaten gemotiveerd om alle drie de diploma’s te halen. Wie dat niet wil, kan ook lessen nemen om een bepaalde zwemslag aan te leren of om zijn of haar zwemtechniek te verbeteren. De lessen worden gegeven op maat; d.w.z. aangepast aan wat u wilt leren!

Als u de “zwemkunst” machtig bent, opent zich een wereld van mogelijkheden. Na het behalen van het A diploma kunt u verder leren zwemmen, baantjes zwemmen, conditie zwemmen, zwemmen met de kinderen en noem maar op.  

Wij pakken het gemoedelijk aan als u tussendoor even een baantje wil oefenen dan is daar gelegenheid voor. leden van de Tuimelaer mogen ook iemand meenemen om een baantje te zwemmen. (Zie hiervoor de tarievenlijst.)

Lang niet gezwommen en bang dat u het verleerd bent? Ook daarbij helpen wij u.

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op 1 unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer