Welkom bij het Tuimelaer Opleidingscentrum Zweminstructeurs

Deze vereniging heeft als doel de kwaliteit van ons zwemonderwijs te waarborgen en het personeel van de Tuimelaer bevoegd te houden. Wij zullen dit bereiken door het geven van opleidingen en bijscholingen.

In de praktijk zal dit betekenen dat u soms tijdens de zwemlessen van Zwemschool de Tuimelaer mensen ziet oefenen voor verschillende zwemopleidingen.   

Binnen onze zwemschool worden zweminstructeurs opgeleid en vindt er regelmatig nascholing plaats. U kunt hierbij denken aan de eigen zwemvaardigheid, maar ook het zwemmend redden en daarnaast worden onze instructeurs gecoacht om ook hun lesopbouw en lesopbrengsten optimaal te houden. Deze coaching vindt plaats door onze eigen opleiders.

Wij stellen hoge eisen aan ons zwemonderwijs en kijken regelmatig bij collega instructeurs om van elkaar te leren. Wij zijn in staat tot zelfreflectie en kunnen onze eigen lessen kritisch reflecteren om op deze manier onze zwemlessen, als team naar een hoger niveau te tillen.

Ook wordt deze vereniging ingezet om de verschillende processen bij zwemschool de Tuimelaer in goede banen te leiden.


Zwembad de Blinkerd

Alle zwemlessen en -cursussen van zwemschool de Tuimelaer worden aangeboden in zwembad de Blinkerd. Dit zwembad maakt onderdeel uit van een groter sportcomplex, gelegen aan de Seinpoststraat in stadsdeel Scheveningen. Terwijl je kind zwemlessen volgt, biedt de kantine van dit complex ruimte om een krantje te lezen met een goed kop koffie of thee. Het zwembad bestaat uit een diep (25 bij 15 meter) en ondiep bad, waarvan het ondiepe bad maximaal 90 cm diep is.

Het zwembad is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer, als ook met de auto of de fiets. Om bij het zwembad te komen neem je vanaf het centraal station in Den Haag tram 1 of 9 en bus 14 of 23. Kom je met de fiets? Parkeer je fiets dan bij aankomst in een onbewaakte fietsenstalling bij het zwembad in Scheveningen. Ook voor de auto is voldoende (betaalde) parkeerruimte in de omgeving van de Blinkerd.


 

 

 
 

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op 1 unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer