Missie Tuimelaer

Wat drijft Zwemschool de Tuimelaer?
Nederland is een waterrijk land. Goed kunnen zwemmen is voor kinderen daarom zeer belangrijk. Ons doel is dat elk kind, na het behalen van het zwem ABC, over een goede zwemvaardigheid beschikt. Met het zwem ABC op zak kunnen kinderen veilig naar zwemfeestjes en het zwembad.
 
Plezier!

Leren zwemmen kan spannend zijn voor een kind; het grote zwembad, de vreemde mensen, alles is nieuw. Onze enthousiaste, jonge instructeurs weten uw kind snel op zijn gemak te stellen. Door kinderen op een speelse wijze te laten ontdekken wat water doet, ervaren ze plezier en ontwikkelen ze zelfvertrouwen. Dit is de basis om tot prestaties te komen. Ons motto is: plezier staat voorop!
Onze zweminstructeurs besteden veel aandacht aan de zwemtechniek, die middels herkenbare oefeningen wordt aangeboden. De Tuimelaer  werkt met een vast team, uw kind ziet iedere week dezelfde instructeurs!
 
Zwemles vanaf 5 jaar
De ideale leeftijd om te starten met zwemles voor het Zwem-ABC is vanaf 5 jaar. Uw kind is op deze leeftijd fysiek sterk genoeg en in staat om de lesstof te begrijpen en op te nemen. Eerder opgeven kan altijd!
 
Zwemles op zaterdag
de Tuimelaer is een Zwemschool die een groot deel van zijn lessen  op zaterdag aanbiedt. Niet alleen fijn voor uw kind, dat het doordeweeks al druk genoeg heeft met school, maar ook voor u als ouders biedt zwemles op de zaterdag veel voordelen

 

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op 1 unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer