Welkom bij Tuimelaer Zwemopleidingen

De Tuimelaer, een ervaren en professionele zwemschool voor jong en oud!

 

Zwemschool de Tuimelaer is een bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring in het geven van verschillende zwemlessen en -cursussen in Den Haag. Bij ons leer je als kind of volwassene niet alleen zwemmen, maar bijvoorbeeld ook snorkelen, duiken of survivalzwemmen. Aan de basis van deze lessen staat een team van professionele, gecertificeerde en enthousiaste zwemleraren. Zij passen hun lesprogramma aan op het niveau van de groep, om een hoog rendement en zoveel mogelijk plezier tijdens het zwemmen te kunnen garanderen.

Zwembad de Blinkerd

Alle zwemlessen en -cursussen van zwemschool de Tuimelaer worden aangeboden in zwembad de Blinkerd. Dit zwembad maakt onderdeel uit van een groter sportcomplex, gelegen aan de Seinpoststraat in stadsdeel Scheveningen. Terwijl je kind zwemlessen volgt, biedt de kantine van dit complex ruimte om een krantje te lezen met een goed kop koffie of thee. Het zwembad bestaat uit een diep (25 bij 15 meter) en ondiep bad, waarvan het ondiepe bad maximaal 90 cm diep is.

 

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op 1 unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer