Soms hebben wij lesgevers nodig

Het beleid van de Tuimelaer is dat alleen bevoegde mensen bij ons mogen lesgeven.
Wij bieden voor onze mensen de zwemopleidingen aan om bevoegd te worden en te blijven.

Voordat wij mensen aannemen om aan de opleidingen deel te nemen, wordt er naar competenties gekeken:

De leeftijd van de deelnemer is minimaal 16 jaar. 

De zwemvaardigheid van de deelnemers is voldoende en wordt door middel van een zwemtest getoetst. Het zwemniveau is minimaal het niveau van het C diploma. Tevens moet er een reddingspop opgedoken worden van het diepste punt in ons zwembad van 3.80m diepte.

De bereidheid om de verschillende opleidingen te volgen en binnen een redelijke tijd af te sluiten en alle herhalingen en bijscholingen te volgen.

Je moet binnen ons opleidingsteam passen en bereid zijn om samen te werken aan een hoog onderwijsniveau en om de goede onderlinge sfeer te behouden.

Mensen die geïnteresseerd zijn om les te gaan geven of een helpende hand willen uitsteken, kunnen contact op nemen via het mailadres dat op onze contactpagina staat:

contact@tuimelaer.nl

 

Administratie

Regelmatig hebben wij ook iemand nodig om tijdens onze lesuren in het zwembad de administratie bij te houden,

ook hiervoor moet je binnen ons opleidingsteam passen. En bereid zijn om samen te werken aan een hoog onderwijsniveau en om de goede onderlinge sfeer te behouden.

Bij interesse neem je contact op via het mailadres dat op onze contactpagina staat:

contact@tuimelaer.nl

Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op 1 unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer