Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag, wilt u een suggestie doen of heeft u een klacht? Dan kunt u het beste tijdens de zwemlessen op vrijdag en zaterdagmiddag langskomen bij ons in zwembad De Blinkerd. Op vrijdag is dit van 17:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 15:00 uur tot 18:00 uur.

Wilt u direct antwoord krijgen op uw vraag dan kunt u een kijkje nemen bij de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u ons bereiken via contact@tuimelaer.nl

Wij streven ernaar om uw email binnen 5 werkdagen te beantwoorden.


Correspondentie adres

Zwemschool de Tuimelaer
Hongarenburg 170 d
2591 XG te 's Gravenhage

Bezoekadres op vrijdag en zaterdagmiddag

Zwembad De Blinkerd
Seinpoststraat 150
2586HC te Scheveningen (Den Haag)

Wilt u uw kind opgeven voor zwemlessen dan kan dat via het online aanmeldingsformulier. U ontvangt dan direct een email bericht met verdere instructies. Snel, makkelijk en overzichtelijk!

Ook om online de scores van uw kind te bekijken kunt u naar zwemscore. Heeft u de inlogcodes van zwemscore vergeten dan kunt u deze aanvragen via het inschrijformulier ( het gele vlak inschrijformulier op deze pagina ) uw vult dan uw emailadres in bij inloggegevens vergeten. Ophalen tijdens de openingstijden bij de administratie van Zwemschool de Tuimelaer kan natuurlijk ook.


Zwemschool de Tuimelaer

Wij vinden het belangrijk dat u snel en goed onze zwemschool kunt bereiken. Naast de hoge eisen die wij stellen aan onze zwembaden vinden wij de bereikbaarheid zeer essentieel. Op dit moment geven we zwemles op 1 unieke locatie in Scheveningen.

Scheveningen

Copyright Zwemschool de Tuimelaer